LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD

Voor ondernemers

Als zaakvoerder van een vennootschap sta je voor de keuze : verwerf je vastgoed op naam van je vennootschap ? Of onttrek je eerst kapitaal aan deze vennootschap om daarna op je persoonlijke naam aan te kopen ?

Kopen met “wedersamenstelling”

Als ondernemer bouw je pensioenkapitaal op via de verschillende pijlers. De 2e pijler laat toe om deze opgebouwde tegoeden eerder dan de pensioenleeftijd te gebruiken. Voorwaarde is wel dat je er vastgoed mee aankoopt. Dit vastgoved is dan op je persoonlijke naam verworven, betaald door de vennootschap.

Finteam als partner voor ondernemers

Samen met je boekhouder stellen we de juiste procedure op om deze aankoop via “wedersamenstelling” vlot te laten verlopen. Het is een techniek die expertise vereist. Zo kun je in alle gemoedsrust deze aankoopstructuur verantwoorden ten opzichte van de verschillende overheden.

Flexible home invest

Voor ondernemers ontwikkelden we een specifiek product waardoor je op een interessante wijze vastgoed kunt verwerven.

Welke hypothecaire lening voor uw project ?

De aankoop en/of de renovatie van een nieuwe woning is vaak een parcours met hindernissen. Wij helpen en zorgen ervoor dat je de juiste beslissingen neemt.

Mijn eerste huis

Een huis kopen doe je niet zomaar. Hoe beter je jezelf informeert, hoe groter de kans dat je doorheen dit proces de juiste beslissingen neemt.

Renoveren

Je kunt de kosten voor renovatie meteen bijlenen als je je woning aankoopt. Anderen kiezen ervoor om een renovatie pas later in te plannen.

Herfinancieren

Je sloot eerder al een hypothecaire lening af maar je wenst te herfinancieren ? Wanneer is het zinvol om te herfinancieren?