Wie Zijn Wij ?

Over Finteam .

Wij nodigen u uit om nader kennis te maken met onze onderneming om uw kredietmakelaar beter te leren kennen. Finteam is al jaren actief in de financiële sector en mag zich terecht expert noemen in zijn domein.

  • Onze Waarden
  • Onze Troeven
Wie Zijn Wij ?

Uw Tevredenheid

Finteam wil altijd voor u de correcte, meest volledige en meest persoonlijke oplossing uitwerken voor al uw kredietwensen. Wij gaan voor uw tevredenheid en voldoening!

Integriteit

Wij staan voor een eerlijke, transparante en respectvolle behandeling in al onze activiteiten, zowel met onze klanten als voor onze interne en externe medewerkers.

Professionele Expertise

Finteam staat voor een professionele aanpak en staat bekend voor zijn professionalisme zowel bij haar klanten als bij de bankpartners. De medewerkers worden op zeer regelmatige basis bijgeschoold zodat u altijd kan rekenen op de meest veelzijdige en correcte aanpak.

Wie Zijn Wij ?

Persoonlijke Aanpak

Elke klant is uniek en verdient een persoonlijke benadering, dat begrijpen wij als geen ander. Wij streven naar uw tevredenheid door op maat gemaakt oplossingen, volledig aangepast aan uw persoonlijke situatie.

Beschikbaarheid

Wij staan volledig te uwer beschikking gedurende het volledige traject, u kan ons altijd bereiken via de telefoon, email of in één van onze kantoren.

Ervaren Team

Alle medewerkers van Finteam hebben een jarenlange ervaring in de financiële sector. Zo kunnen wij u altijd de meest passende en professionele oplossing aanbieden.

Steeds tot uw dienst .

Wij staan voor kwalitatieve dienstverlening. Wij zijn altijd te uwer beschikking voor elke vraag.