LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD

Kies Uw Project

Gewenst Bedrag

+
Ander Bedrag Gewenst? – Klik hier
X

Geef uw geleende waarde op

VOLGENDE/svg>

  *JKP : Jaarlijks Kosten Percentage, onder voorbehoud van aanvaarding van de kredietgever en wederzijds akkoord. Het JKP van 7,49% is geldig vanaf 7.501€ en indien de lasten/inkomsten verhouding maximaal 30% bedraagt (lasten = huur of woonkrediet met een minimum van €300 + de som van de kredietlasten van de lopende leningen). Indien u niet aan deze voorwaarde voldoet zal het toegepaste JKP in dat geval maximaal 9,45% bedragen)

  Representatief Voorbeeld

  Wij stellen alles in het werk om uw projecten te verwezenlijken aan de beste voorwaarden. Zo kan een concreet voorbeeld van een persoonlijke lening er als volgt uitzien :

  Kredietvorm: Lening op afbetaling. U leent 8.000 euro op 48 maanden – Maandsom 195,96 euros – Totaal terug te betalen bedrag: 9.406,08 euros – JKP (Jaarlijks Kostenpercentage) = 8,49% – Vaste jaarlijkse debetrentevoet = 8,49%.

  Looptijd

  Looptijd

  48 MAANDEN

  Ontleend Bedrag

  Ontleend Bedrag

  8.000 €

  Maandtermijn

  Maandtermijn

  195,96 €

  Totaal Terug te Betalen

  Totaal Terug te Betalen

  9.406,08 €

  Leningen op Afbetaling

  Wij zoeken voor u het best passende krediet, aangepast aan uw wensen en persoonlijke situatie.

  Persoonlijke Lening

  U heeft geld nodig om een persoonlijk project te financieren, een vakantie, een groot familiefeest, een huwelijk ? Wij werken een oplossing uit op maat van uw wensen en uw persoonlijke situatie.

  Autolening

  U wenst een wagen aan te kopen, nieuw of tweedehands ? Wij stellen uw kredietdossier samen aan de beste voorwaarden en helpen u uw droom te realiseren.

  Renovatielening

  U wenst uw woning of appartement op te frissen of te verbouwen? Wij stellen u oplossingen voor op maat, perfect in balans met uw wensen. U hoeft enkel nog uw project en dromen uit te voeren!

  Krediethergroepering

  Heeft u meerdere leningen op afbetaling en/of dure kredietkaarten in omloop en wenst u deze samen te voegen om uw maandlasten te verlagen? Wij bieden u de oplossing op maat.