Krediethergroepering .

Vraag uw krediethergroepering aan.

Krediethergroepering

Leningen hergroeperen (of samenvoegen) betekent dat u verschillende leningen kan samenvoegen tot één nieuwe lening waardoor uw maandlasten aanzienlijk zullen dalen. Met dat nieuwe krediet betaalt u de andere lopende leningen terug. Wij streven er ook naar om u een lagere rentevoet te kunnen voorstellen dan diegene die u nu betaalt voor de leningen.

 

Er zijn verschillende redenen waarom mensen beslissen om te kiezen voor het hergroeperen van leningen.

Dankzij haar rijke ervaring werkt Finteam samen met tal van kredietmaatschappijen en kan u op heel korte termijn een voorstel doen aan de meest competitieve voorwaarden. Wij begeleiden u tijdens het hele traject en nemen de hele administratieve molen van u over!

 

Waarom zou u uw leningen en/of kredietkaarten hergroeperen?

 • Als de rentevoet van aparte leningen of kredietopeningen hoog zijn en kunnen gehergroepeerd worden in één nieuwe lening aan een goedkopere rente;
 • Als de som van alle maandelijkse aflossingen te hoog wordt en er een groot verschil kan worden gemaakt door het hergroeperen van (een aantal) leningen;
 • Door uw leningen te laten samenvoegen, betaalt u minder per maand. Wij spreiden de lening over een langere periode. Let wel: ondanks een lagere maandtermijn kan het totaal terug te betalen bedrag hoger zijn, maar het aflossingsbedrag dat je maandelijks moet betalen wordt een stuk lager.

Maak een Online Simulatie.

Wij stellen alles in het werk om uw projecten te verwezenlijken aan de beste voorwaarden. Zo kan een concreet voorbeeld van een persoonlijke lening er als volgt uitzien :

Kredietvorm: Lening op afbetaling. U leent 8.000 euro op 48 maanden – Maandsom 195,96 euros – Totaal terug te betalen bedrag: 9.406,08 euros – JKP (Jaarlijks Kostenpercentage) = 8,49% – Vaste jaarlijkse debetrentevoet = 8,49%.

Looptijd
48 MAANDEN
Ontleend Bedrag
Ontleend Bedrag
Maandtermijn
Maandtermijn
Totaal Terug te Betalen
Totaal Terug te Betalen

Kies Uw Project

 • Persoonlijke Lening
 • Krediet - hergroepering
 • Renovatielening
 • Autolening (Nieuwe)
 • Autolening (Tweedehands)

Gewenst Bedrag

+
Ander Bedrag Gewenst? – Klik hier
X

Geef uw geleende waarde op

VOLGENDE

  Bedrag : 1

  JKP *: 10 %

  Totaal Terug te Betalen : 10

  Ik leen

  Steeds tot uw dienst .

  Wij staan voor kwalitatieve dienstverlening. Wij zijn altijd te uwer beschikking voor elke vraag.