LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD

Over Finteam

Wij nodigen u uit om nader kennis te maken met onze onderneming om uw kredietmakelaar beter te leren kennen. Finteam is al jaren actief in de financiële sector en mag zich terecht expert noemen in zijn domein.

ONZE WAARDEN

ONZE WAARDEN

Uw Tevredenheid

Finteam wil altijd voor u de correcte, meest volledige en meest persoonlijke oplossing uitwerken voor al uw kredietwensen. Wij gaan voor uw tevredenheid en voldoening!

Integriteit

Wij staan voor een eerlijke, transparante en respectvolle behandeling in al onze activiteiten, zowel met onze klanten als voor onze interne en externe medewerkers.

Professionele Expertise

Finteam staat voor een professionele aanpak en staat bekend voor zijn professionalisme zowel bij haar klanten als bij de bankpartners. De medewerkers worden op zeer regelmatige basis bijgeschoold zodat u altijd kan rekenen op de meest veelzijdige en correcte aanpak.

ONS VERHAAL

Het ontstaan van Finteam gaat terug tot in begin 1991 toen onze oprichter Luc Louwagie het avontuur startte als verzekeringsmakelaar. Tijdens deze beginjaren heeft hij de financiële noden van zijn klanten leren kennen en heeft hij zich verdiept in het uitwerken van financiële oplossingen. In 2001 heeft hij zich volledig toegelegd op de financiële dienstverlening als onafhankelijk kredietmakelaar met het merk ‘Hypotheekservice’. De optimale oplossing uitwerken voor de wensen van zijn klanten heeft daarbij altijd centraal gestaan. Deze principes en idealen werden verder doorgegeven aan Finteam, waarbij een team van experten zich over u bekommert en u volledig begeleidt met raad en daad doorheen uw kredietaanvraag.

Elke klant is uniek en dat begrijpen wij als geen ander. Daarom bieden wij oplossingen op maat, volledig aangepast aan uw wensen en noden. Bij ons staat u centraal!

ONS VERHAAL
ONZE TROEVEN

ONZE TROEVEN

Persoonlijke Aanpak

Elke klant is uniek en verdient een persoonlijke benadering, dat begrijpen wij als geen ander. Wij streven naar uw tevredenheid door op maat gemaakt oplossingen, volledig aangepast aan uw persoonlijke situatie.

Beschikbaarheid

Wij staan volledig te uwer beschikking gedurende het volledige traject, u kan ons altijd bereiken via de telefoon, email of in één van onze kantoren.

Ervaren Team

Alle medewerkers van Finteam hebben een jarenlange ervaring in de financiële sector. Zo kunnen wij u altijd de meest passende en professionele oplossing aanbieden.

Uw lening op maat

Wij zoeken voor u het best passende krediet, aangepast aan uw wensen en persoonlijke situatie.

Persoonlijke Lening

U heeft geld nodig om een persoonlijk project te financieren, een vakantie, een groot familiefeest, een huwelijk ? Wij werken een oplossing uit op maat van uw wensen en uw persoonlijke situatie.

Krediethergroepering

Heeft u meerdere leningen op afbetaling en/of dure kredietkaarten in omloop en wenst u deze samen te voegen om uw maandlasten te verlagen? Wij bieden u de oplossing op maat.

Renovatielening

U wenst uw woning of appartement op te frissen of te verbouwen? Wij stellen u oplossingen voor op maat, perfect in balans met uw wensen. U hoeft enkel nog uw project en dromen uit te voeren!

Autolening

U wenst een wagen aan te kopen, nieuw of tweedehands ? Wij stellen uw kredietdossier samen aan de beste voorwaarden en helpen u uw droom te realiseren.