LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD

Vraag uw renovatielening aan

Wenst u een bepaald bedrag te ontlenen om verbouwingswerken uit te voeren bij u thuis? Wilt u een nieuwe keuken laten plaatsen of uw badkamer op te frissen?

Dan kan u bij ons terecht voor een renovatiekrediet. Zo kan u in alle rust uw project realiseren zonder uw spaarcenten te moeten aanspreken.

Dankzij haar rijke ervaring werkt Finteam samen met tal van kredietmaatschappijen en kan u op heel korte termijn een voorstel doen aan de meest competitieve voorwaarden. Wij begeleiden u tijdens het hele traject, van droom naar realisatie van uw project!

Uw voordelen bij een renovatiekrediet via Finteam:

  • Een ervaren team van kredietexperten;
  • Een zeer uitgebreid aanbod van kredietpartners;
  • Wij zoeken voor u de beste voorwaarden;
  • Persoonlijke begeleiding tijdens het volledige traject en zelfs nadien
  • Ons doel is uw tevredenheid

Uw lening op maat

Wij zoeken voor u het best passende krediet, aangepast aan uw wensen en persoonlijke situatie.

Persoonlijke Lening

U heeft geld nodig om een persoonlijk project te financieren, een vakantie, een groot familiefeest, een huwelijk ? Wij werken een oplossing uit op maat van uw wensen en uw persoonlijke situatie.

Autolening

U wenst een wagen aan te kopen, nieuw of tweedehands ? Wij stellen uw kredietdossier samen aan de beste voorwaarden en helpen u uw droom te realiseren.

Krediethergroepering

Heeft u meerdere leningen op afbetaling en/of dure kredietkaarten in omloop en wenst u deze samen te voegen om uw maandlasten te verlagen? Wij bieden u de oplossing op maat.

Kies Uw Project

Gewenst Bedrag

+
Ander Bedrag Gewenst? – Klik hier
X

Geef uw geleende waarde op

VOLGENDE/svg>

    *JKP : Jaarlijks Kosten Percentage, onder voorbehoud van aanvaarding van de kredietgever en wederzijds akkoord. Het JKP van 7,49% is geldig vanaf 7.501€ en indien de lasten/inkomsten verhouding maximaal 30% bedraagt (lasten = huur of woonkrediet met een minimum van €300 + de som van de kredietlasten van de lopende leningen). Indien u niet aan deze voorwaarde voldoet zal het toegepaste JKP in dat geval maximaal 9,45% bedragen)