LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD

Vraag uw autolening aan

Of u nu een nieuwe wagen wenst te kopen, of een tweedehandswagen, het is een weldoordachte keuze waar u jarenlang plezier moet aan hebben. Uiteraard gaat dit samen met een belangrijke investering.

Daarom kan het wijs zijn om beroep te doen op een autolening om uw auto te financieren. Van een gewoon transportmiddel tot een droomwagen, Finteam zoekt voor u de beste oplossing om uw project te financieren.

Dankzij haar jarenlange ervaring werkt Finteam samen met tal van kredietmaatschappijen en kan u op heel korte termijn een voorstel doen aan de meest competitieve voorwaarden. Wij begeleiden u tijdens het hele traject, van droom naar realisatie van uw project!

Uw voordelen bij een autolening via Finteam:

  • Een ervaren team van kredietexperten;
  • Een zeer uitgebreid aanbod van kredietpartners;
  • Wij zoeken voor u de beste voorwaarden;
  • Persoonlijke begeleiding tijdens het volledige traject en zelfs nadien
  • Ons doel is uw tevredenheid
  • Geen voorschot vereist: u kan bij ons het volledige bedrag van de factuur lenen

Uw lening op maat

Wij zoeken voor u het best passende krediet, aangepast aan uw wensen en persoonlijke situatie.

Persoonlijke Lening

U heeft geld nodig om een persoonlijk project te financieren, een vakantie, een groot familiefeest, een huwelijk ? Wij werken een oplossing uit op maat van uw wensen en uw persoonlijke situatie.

Renovatielening

U wenst uw woning of appartement op te frissen of te verbouwen? Wij stellen u oplossingen voor op maat, perfect in balans met uw wensen. U hoeft enkel nog uw project en dromen uit te voeren!

Krediethergroepering

Heeft u meerdere leningen op afbetaling en/of dure kredietkaarten in omloop en wenst u deze samen te voegen om uw maandlasten te verlagen? Wij bieden u de oplossing op maat.

Kies Uw Project

Gewenst Bedrag

+
Ander Bedrag Gewenst? – Klik hier
X

Geef uw geleende waarde op

VOLGENDE/svg>

    *JKP : Jaarlijks Kosten Percentage, onder voorbehoud van aanvaarding van de kredietgever en wederzijds akkoord. Het JKP van 7,49% is geldig vanaf 7.501€ en indien de lasten/inkomsten verhouding maximaal 30% bedraagt (lasten = huur of woonkrediet met een minimum van €300 + de som van de kredietlasten van de lopende leningen). Indien u niet aan deze voorwaarde voldoet zal het toegepaste JKP in dat geval maximaal 9,45% bedragen)