LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD

Demandez Votre Regroupement de Crédits

Zelf zijn we geen kredietgever. Je kunt bij ons dus geen lening afsluiten van het merk Finteam. Wat doen we dan wel ? We bemiddelen voor een 17 verschillende banken en verzekeringsmaatschappijen. Vanuit dit aanbod kiezen we samen met jou de best mogelijke lening.

Anders gezegd : wij werken niet vanuit één merk. We kiezen samen met jou de beste lening uit een aanbod dat véél groter is dan bij om het even welke bank.

Voordat je de lening op zak hebt moeten we samen enkele stappen zetten.

Stappenplan hypothecaire lening

Om de juiste woonlening af te sluiten doorloopt een dossier heel wat fases.

  • De juiste informatie verzamelen
  • Analyse van het project
  • Voorstel van een passende lening
  • Indienen van de aanvraag
  • Tekenen van de lening
  • Bevestigen van de koop bij de notaris

Hoe verdienen we ons geld?

Als makelaar in leningen groeperen we het aanbod van kredietmaatschappijen. Zo kan je als klant vanuit dit aanbod de juiste lening nemen. De kredietgever waar we de lening plaatsen beloont ons met een aanbrengcommissie. Deze commissie ligt tussen de 0,5% en de 1,5% op het kredietbedrag. Sommigen denken “dan zal de rentevoet bij Finteam hoger liggen dan bij mijn huisbank !”

We horen ook soms “Finteam is dan tussenpersoon en dat zal het plaatje duurder maken.” Weet dat ook je bankkantoor beloond wordt bij iedere afgesloten lening door de hoofdzetel van deze bank. Wij dienen de dossiers direct in bij de hoofdzetels van de verschillende banken. We treden dus in de plaats van een bankkantoor. Hiervoor worden we beloond door een aanbrengcommissie. Een samenwerking met Finteam maakt je dossier dus niet duurder. Je blik op de mogelijkheden is wel ruimer, net omdat we 18 kredietgevers vergelijken.